otrdiena, 2017. gada 6. jūnijs

Kāpēc Tev noteikti ir jāpamēģina alveja (Aloe Vera)

Alveja jau kopš sen seniem laikiem tiek uzskatīta par dabīgu brīnumlīdzekli, kas pozitīvi iedarbojas ne tikai uz ādu, dziedinot un mīkstinot to, bet arī uz organismu kopumā, lietojot to iekšķīgi.
Dažādos pētījumos ir parādījies, ka alvejas ekstrakts spēj samazināt atsevišķu hormonu un histamīna daudzumu, kas tiek palaisti ar imūnsistēmas palīdzību, samazinot ādas niezi un apsārtumu. Bet alvejas gelam piemīt spēcīgas antioksidanta īpašības, kas var samazināt psoriāzes pleķus.

SASTĀVS
Alveja sastāv no 99% ūdens, bet atlikušais 1% satur ļoti daudz vērtīgus vitamīnus un minerālvielas.
Vitamīni - A, B vitamīnu komplekss (ieskaitot B12), C, E, folijskābe.
Minerālvielas - kālijs, nātrijs, cinks, kalcijs, hroms, magnijs, dzelzs, varš, mangāns. Visas šīs minerālvielas nepieciešamas pareizai organisma funkcionēšanai.
Aminoskābes - alveja satur 7 no 8 neaizvietojamajām aminoskābēm, ko organisms pats nespēj sintezēt, bet kopumā 18 no 20 organismam nepieciešamajām aminoskābēm.
Enzīmi - alveja satur 8 dažādus enzīmus, kas nepieciešami zarnu veselībai un iekaisumu mazināšanai.
Taukskābes - alveja satur 4 augu sterīnus: beta-sitosterīns (pretiekaisuma īpašības), kampesterīns, HCL-holesterīns (pazemina tauku līmeni asinīs) un lupeol (antiseptiskas īpašības).
Salicilskābe - alveja satur dabīgo salicilskābi. Salicilskābei ir pretiekaisuma un antiseptiskas īpašības.
Cukuri - monosaharīdi (fruktoze un glikoze) un polisaharīdi. Kopā tiem piemīt pretiekaisuma, pretvīrusa un imunitātes stiprinošas īpašības.
Antrakvinoni - alveja satur 12 antrakvinonus, kas uzlabo gremošanas sistēmu.

KĀ IZVĒLĒTIES ĪSTO ALVEJAS SULU, KRĒMU VAI CITU PRODUKTU
Vislabāk ir lietot svaigu alveju, mīkstumu uzziežot pa taisno uz ādas. Ja šāda iespēja nav pieejama, vislabāk izvēlēties alvejas gelu, kura sastāvā alveja ir 95%.
Izvēloties alvejas sulu, svarīgi iegādāties zināma zīmola produktu un tādu, kur ir pievienoti vismazāk cukuri. Vislabāk izvēlēties nesaldinātu tīru alvejas sulu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru