otrdiena, 2017. gada 26. septembris

2 LABĀKĀS TĒJAS PSORIĀZES ĀRSTĒŠANAI


Tējas jau kopš sen seniem laikiem tiek uzskatītas par dabīgu ārstēšanas metodi. Tās spēj uzmundrināt, nomierināt, ārstēt un attīrīt organismu. Tā pat kā pie daudzām citām saslimšanām, arī slimojot ar psoriāzi ir ieteicams veselības uzlabošanai lietot tējas.
Efektīvākam rezultātam turpmāk minētās tējas droši var lietot arī paralēli.
SARKANĀ GOBAS TĒJA (Slippery elm tea)
Šī tēja ir viena no labākajām tējām psoriāzes ārstēšanai, jo tā pozitīvi iedarbojas uz gremošanas traktu. Tā aizsargā apakšējā un augšējā gremošanas trakta iekšējo aizsargslāni, novēršot toksīnu nokļūšanu asinsritē.
Toksīnu savairošanās asinsritē var izsaukt psoriāzes saasināšanos. Šī tēja attīra organismu, tai pat laikā dziedējot gremošanas traktu.
Sarkanās gobas tēja tiek pagatavota no pulvera, kas veidots no šī koka mizas iekšējā slāņa. To ieteicams dzert vienu reizi vienā vai divās dienās.
* Ja šīs tējas konsistences dēļ to ir grūti iedzert, pulveris ir pieejams arī tablešu veidā.
SAFRĀNA TĒJA (Saffron tea)

Tā pat kā sarkanā gobas tēja, arī šī pozitīvi iedarbojas uz gremošanas traktu, kā arī palīdz dziedināt ādu.
Safrāna tēja dziedina gremošanas traktu, attīra nieres un aknu, tai pat laikā palielinot svīšanu, kas ir viens no veidiem, kā organisms attīra ādu no toksīniem.
Šo tēju ir ieteicams lietot vienu reizi dienā vakarā pirms iešanas gulēt.
* Amerikāņu safrānam ir tik pat pozitīva iedarbība kā Spānijas safrānam, bet cena ir daudz lētāka.
**Safrāns ir jālieto uzmanīgi! Tas nav ieteicama grūtniecēm, jo var izsaukt spontānu abortu. Ļoti lielās devās safrānam ir narkotiska iedarbība (5 grami, pie šādas dozas var parādīties arī citi nepatīkami blakusefekti) un tas var būt nāvējošs (12 grami). Tējas pagatavošanai jalieto tikai daži safrāna diedziņi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru